Meer over Marjon Minos

Een balans vinden die bij u past

Uit eigen ervaring heb ik gezien hoe belangrijk het is om goede begeleiding te krijgen bij een eetprobleem, ongeacht de oorsprong van het probleem. Dit is precies wat ik in mijn praktijk wil realiseren, helpen een balans te vinden die bij u past.

Het is mijn passie en kracht om verschillende mensen met zeer variërende eetpatronen te helpen bij het vinden van de juiste oplossing naar een passende levensstijl. Ik ben van mening dat iedereen zijn voedings- en leefgewoonten kan verbeteren. Mits er voldoende rekening gehouden wordt met de persoonlijke situatie waarin iemand verkeert en mits er gezocht wordt naar de juiste motivatie tot verandering.

De invloed van voeding

Zelf heb ik ingezien en ervaren dat voeding een enorme bijdrage kan leveren aan het welbevinden. Zo kan voeding een andere rol krijgen dan waar het voor dient, bijvoorbeeld om gevoelens mee te onderdrukken of als meetlint voor eigenwaarde. Ik weet hoe voeding invloed kan hebben op het humeur en welke invloed goed eten kan hebben op de dagelijkse energiehuishouding.

Wil je zelf ook op zoek naar wat persoonlijk bij je past en op die manier voorgoed je levenswijze veranderen? Geloof je dat jij dat ook kan?

Ik ben werkzaam in Rijnsburg en Valkenburg en Oegstgeest.

Dietisten praktijk Minos

Persoonlijk en professioneel met voeding. Diëtistenpraktijk Minos helpt u bij het vinden van een balans die bij u past. Ook zonder doorverwijzing bent u van harte welkom.

Contactgegevens

T 06 41993742
M info@dietistenpraktijkminos.nl

Documenten

Privacyverklaring
Algemene voorwaarden
KvK 09209466  NVD 573001